Centrale verwarming
Efficiƫnt, vlot en zuinig verwarmen
Er gaat niets boven uw woning verwarmen op een doeltreffende en duurzame manier. Centrale verwarming voorziet alle ruimte vlot van een aangename warmte via een aantal verwarmingstoestellen en één centrale ketel.

Kristof Quicke verzorgt de volledige installatie van centrale verwarming op aardgas van het kwaliteitsvolle merk Vaillant. U kan er terecht voor een gewone cv-ketel, hoogrendementsketel op gas, of een bijzonder zuinige en milieuvriendelijke condensatieketel op aardgas.

Zowel in uw keuze van verwarmingsketel als bijhorende radiatoren, convectoren en thermostaat, staan wij u bij op basis van uw noden, budget en beschikbare plaats in de woning.
Wij beschikken over een jarenlange specialisatie in verwarmingsketels van het merk Vaillant. Niet alleen kan u via dit merk rekenen op kwaliteit, zuinigheid en veiligheid, maar onze opgebouwde kennis en ervaring zorgt er ook voor dat u een optimale installatie en afstelling van de bijhorende software krijgt. Op die manier wordt de warmteafgifte van uw ketel perfect afgestemd op uw warmtebehoefte, wat in combinatie met een correcte temperatuurregeling een aanzienlijke impact op uw energieverbruik oplevert.

Naast een vlotte en correcte installatie, kan u bij ons terecht voor keuring, zorgvuldig onderhoud en eventuele herstelling.

Meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Kristof Quicke of vraag een vrijblijvende offerte voor centrale verwarming aan.